the coral

ÓCEÁNPARTI ÜDÜLŐHELY BEFEKTETÉS

10% feletti hozamokat termelő ingatlan befektetések egy díjnyertes óceánparti üdülőhelyen, Észak-Kelet Brazíliában.
ISMERJE MEG A BEFEKTETÉST


Florida Turnkey

FLORIDAI KULCSRAKÉSZ INGATLAN

Az ingatlanok, melyek már szerződött bérlővel rendelkeznek, 5-9% közötti éves bérleti díj bevételt termelnek. Legtöbbjükre 2 évig garantált bruttó bérleti díj bevételt biztosítunk.
ISMERJE MEG A BEFEKTETÉST


 florida land

FLORIDAI TELEK

Floridai, tengerpart közeli telkek 26 500 USD-től elérhetőek, értéknövekedéssel, vagy építés esetén azonnali tőkenövekménnyel, és akár bérleti bevétel elérésére.
ISMERJE MEG A BEFEKTETÉST


houston turnkey

HOUSTONI KULCSRAKÉSZ INGATLAN

Bérbeadásra szánt ingatlanok Houstonban, Texasban. 2 évre garantált bruttó bérleti díj bevétel az első naptól kezdve.
ISMERJE MEG A BEFEKTETÉST

FEKTESSEN BE BIZALOMMAL

A BRIC Group több mint 20 éve kínál sikeres, hosszú távú ingatlanbefektetéseket ügyfelei részére. Elsőként saját pénzünket fektetjük be minden termékünkbe, és csak ezt követően kínáljuk azokat ügyfeleink részére. A BRIC Group-pal való befektetés a bizalomról szól, továbbá ügyfeleink számára teljes körű nyugalmat biztosít.
BEFEKTETÜNK
FEJLESZTÜNK
ÉRTÉKET ADUNK HOZZÁ
MENEDZSELÜNK
BRIC GROUP

Ingatlankezelés

INGATLANKEZELÉS

Professzionális ingatlankezelő partnercégeinken keresztül biztosítjuk, hogy befektetése kényelmesen működjön, valamint ingatlanjáról és a bérbeadásról gondoskodjanak.
Látogató körutak

LÁTOGATÓ KÖRUTAK

Minden befektetőnek lehetősége nyílik egy kedvezményes, a BRIC által támogatott látogató körút igénybevételére, mely során első kézből tekintheti meg a kiválasztott ingatlanbefektetését, valamint a különböző irodáinkban dolgozó munkatársainkkal is találkozhat.
Ügyfélkezelés

ÜGYFÉLKEZELÉS

Kollégáink szívesen állnak rendelkezésükre, a külföldön történő ingatlanbefektetésekkel kapcsolatos bármilyen felmerülő kérdések megválaszolásában.

PIACI HÍREK

ÜGYFELEINK MONDTÁK

Miután egy floridai házat vásároltam a BRIC Investment-en keresztül, Suzanne lett a kapcsolattartóm, aki gondoskodott az ingatlanom kezeléséről. Nagyon elégedett vagyok az általa nyújtott munkával, hiszen mindig gyorsan válaszolt az összes kérdésemre, valamint segített minden probléma megoldásában és eloszlatni a felmerülő kétségeimet.

Elisa Riet Correa

A folyamatos támogatás biztosította számomra a problémamentességét, külföldi ingatlantulajdonlásom során. Ez annak volt köszönhető, hogy bármikor a segítségemre voltak, mellyel biztosítottak engem, mint befektetőt a zökkenőmentes ügyintézésről.

Az egyik ok, amiért ajánlanám a BRIC-et egy jó befektetési választásként, az Suzanne (BRIC kapcsolattartó) magas színvonalú ügyfélkezelési munkája. Minden kérésemmel/kérdésemmel kapcsolatban türelmes volt és hatékonyan kezelte azok megoldását.

Margarita Griffin

Hálásan köszönöm a professzionális szolgáltatásnyújtást, amelyet a floridai ingatlanom megvásárlása során tapasztaltam. A BRIC Investment-et már több barátomnak ajánlottam, befektetési lehetőségként.

Úgy érzem, hogy BRIC valóban az én oldalamon áll, és valóban az én érdekeimet szem előtt tartva jár el. Úgy érzem a kérdéseimet meghallják, melyet komolyan vesznek és azonnal megválaszolják azokat. Felemelő, ha profi szakemberek kezében van az ember akik segítséget nyújtanak.

Nagyon elégedett vagyok a BRIC által nyújtott szolgáltatásokkal. Minden hatékonyan működött, és az összes lépésbe beavattak, valamint informáltak a részletekről.

Ian Gill

A BRIC Group mindig megbízhatónak, segítőkésznek és barátságosnak bizonyult.

Susan Laird

Kiválónak tartom a szolgáltatásaikat. Minden alkalommal gyorsan kapok választ bármilyen kérdésemre, és mindig rendkívül segítőkészek. Nem tudnék jobbat találni az ingatlanom kezelésére.

Samantha Morris