kezdő ár

BEFEKTETÉS

A BRIC Group egyedülálló módon elsőként saját maga fekteti be tőkéjét az összes termékébe. Ügyfeleinknek kizárólag olyan befektetéseket kínálunk, amelyek bizonyítottan elérhető hozamokkal rendelkeznek, és nyugodtan élvezhetik a bevételt az általunk birtokolt ingatlanokkal.

Tőkenövekedés

FEJLESZTÉS

A BRIC Group egyben tulajdonosa és fejlesztője is minden egyes befektetési termékének, amelyet Ügyfelei számára kínál. Jelenleg is a THE CORAL tengerparti üdülőhely fejlesztésén dolgozunk Észak-Kelet Brazíliában, valamint az Egyesült Államokbeli ingatlanok is teljeskörű felújítást követően állnak készen a bérbeadásra.

értéknövelés

ÉRTÉK TEREMTÉS

Határozottan hisszük, hogy értéknövelő szolgáltatásaink magukba foglalják az ingatlan teljeskörű felújítását bérbeadásra, valamint jogi ellenőrzését, ingatlankezelését, adminisztrációs segítségnyújtást és látogató körutat.

ügyvezető

TELJES KÖRŰ INGATLANKEZELÉS

A stresszmentes és biztonságos ingatlanbefektetésekhez a BRIC Group menedzsment szolgáltatás lehetőségét kínálja. Ezek a szolgáltatások az ingatlanfejlesztéstől kezdve az ingatlanok bérbeadásáig terjednek, professzionális és megbízható partnerek közreműködésével.

EGY ÚJ LÉPÉS

A BRIC Group egy 1996-ban Hollandiában alapított magántulajdonban lévő cég. 2002-ben jelentős terjeszkedésbe kezdett, amit a kiszámítható megtérülést biztosító, folyamatosan bővülő befektetési portfólió tett lehetővé. Napjainkban a társaság öt külföldi irodát működtet – az Egyesült Arab Emirátusokban, Spanyolországban, Magyarországon, Brazíliában és az USA Florida államában –, melyek helyi szolgáltatást nyújtanak befektetőinknek.

Vállalatunk tevékenysége európai magáningatlanok és társasházak felújításával kezdődött. Működésünk alapját a kiterjedt piackutatás és a beruházások előtt – szigorú szempontok szerint – végzett gondos átvilágítás jelenti.

Befektetési modellünk kialakításakor arra törekedtünk, hogy jövedelmező megoldásokat kínáljunk ügyfeleinknek. A modell rendkívül sikeresnek bizonyult, ez adta a BRIC Group növekedésének alapjait. Cégcsoportunk ma már rengeteg befektetési lehetőséget kínál a jelentős fejlődés előtt álló ingatlanpiacokon. Ezek egyike a társaság saját fejlesztésű brazíliai tengerparti komplexuma, a Coral, amely hat díjat nyert el az International Property Awardstól az elmúlt öt évben.

A BRIC Group kiemelkedően nyereséges, biztonságos eszközalapú befektetéseket kínál, melyek tartós jövedelmet biztosítanak.

Portfóliónk egyedülállóan sokféle eszközalapú befektetést tartalmaz, hogy mindenki megtalálja a profiljának, pénzügyi céljainak és anyagi lehetőségeinek megfelelő megoldást. Kínálatunkban számos befektetési típus található a telekfejlesztési beruházásoktól a luxusüdülő-fejlesztések telkein és tervkész házain át a befejezett, bérelhető, tehermentes otthonokig, amelyek azonnal, mindenféle fáradság nélkül jövedelmet termelnek.

Egyes befektetések aktív részvételt kívánnak meg, másokkal semmi teendője nincs, mert a kiterjedt partnerhálózatunkba tartozó neves helyi cégek intézik ügyeit. Kivétel nélkül minden termékünkre igaz, hogy stratégiai befektetésnek tekinthető, amely magában hordozza az erőteljes növekedés és a fenntartható hozam lehetőségét. A BRIC Group védjegye –teljes körű átláthatóság és megfelelő gondosság – garantált.

Gondoskodunk arról, hogy a befektetőink ne maradjanak le jelentős növekedéssel és tartós hozammal kecsegtető stratégiai befektetésekről.

Alapvető törekvésünk, hogy értéket teremtsünk ügyfeleinknek, célunk, hogy a piac legkiválóbb termékeit kínáljuk. Minden egyes befektetési ajánlat előtt átfogó átvilágítást végzünk, és csak azokat választjuk ki, amelyek megfelelnek a befektetésarányos megtérülésre vonatkozó feltételeinknek.

Sikerünk kulcsa, hogy cégünk is befektet a termékbe. Mihelyst megvásároltuk az eszközt, értéket adunk hozzá egyebek közt a felújítása, modernizálása révén, hitel- és tehermentessé tételével, a jogi problémák megoldásával. Ügyfeleinknek csak e folyamatok befejezése után kínáljuk fel a befektetési lehetőséget.

Ügyfeleink emellett igénybe vehetik egyéb szolgáltatásainkat, úgymint devizaváltást, ingatlankezelést és látogató utakat, amelyek során tetszőleges időpontban személyesen meglátogathatják a kiválasztott ingatlant, illetve telket. Emellett társaságunk teljes adminisztrációs támogatást nyújt a bankszámlanyitástól az adószám-ügyintézésig.

A BRIC Group egyedülálló abban, hogy tulajdonosa minden befektetési terméknek, amelyet ügyfeleinek kínál. Ez a filozófia szokatlan a befektetések világában, és szavatolja az ügyfeleknek, hogy kipróbált, megbízható stratégiai eszközök birtokába jutnak. Azon ritka esetekben, amikor cégünk saját befektetés helyett fejlesztők termékeit kínálja a piacon, a termékeknek ugyanazon kritériumoknak kell megfelelniük, mintha cégünk a saját forrásait fektette volna be.

Egyediségünk záloga – hogy a saját pénzünket fektetjük be a kivételes lehetőségekbe – jelzi az ügyfeleinknek egyfelől azt, hogy közös az érdekünk, másfelől pedig azt, hogy nincs kétségünk a befektetések nyereségességét illetően.

Mindig egy lépéssel előlrébb, hogy több értéket adhassunk Önnek.

A BRIC jövőképe

Átfogó vizsgálatokon alapuló, átlátható eszközalapú befektetéseket létrehozni, amelyek révén ügyfeleink megtalálhatják anyagi számításukat; fenntartani szolgáltatásunk egyediségét azáltal, hogy cégünk a saját forrásait fekteti be.

A BRIC küldetése

Jövedelmet termelni ügyfeleinknek jelentős, fenntartható hozamokat ígérő, megbízható befektetési termékekkel. Ennek érdekében minden tevékenységünk során az értéknövelésre fókuszálunk. Minden terméket alaposan megvizsgálunk, hogy minimalizáljuk a kockázatot, és biztonságos kilépési stratégiát kínáljunk. Az ügyfelek számára biztonságot jelent az is, hogy cégünk beruház a termékekbe, mielőtt befektetésre kínálja őket. Kiemelkedő célunk, hogy támogassuk ügyfeleinket pénzügyi céljaik elérésében.

ÁTLÁTHATÓSÁG A BRIC Groupnál fontos szerepe van az átláthatóságnak és a nyitottságnak. Örömmel vezetjük végig ügyfeleinket a befektetést megelőző felkészülési folyamaton. Arra törekszünk, hogy a marketingcsatornáink és a tanácsadó munkatársaink mindig nyíltan kommunikáljanak, és lépésről lépésre ismertessenek minden befektetést. Ügyfeleink bármikor megtekinthetik a befektetési ingatlanjukat, amiben segítségükre vannak a társaságunk által szervezett látogató utak.
BIZTONSÁG Hisszük, hogy minden ügyfelünket megilleti a nyugalom a befektetéseivel kapcsolatban. Ennek érdelében a felkínált befektetési lehetőségek előzetes átvilágításon és biztonsági ellenőrzésen esnek át. Szavatoljuk, hogy minden befektetés piacképes, és Ön választhatja meg, mikor és hogyan szeretne kiszállni belőle.
FELELŐSSÉG Cégünk felelőssége, hogy megbizonyosodjon afelől, hogy a felkínált befektetések valóban fenntartható megtérülést biztosítanak. Bár minden befektetés függ a piaci körülményektől, mi megteszünk minden szükséges intézkedést, hogy minimálisra csökkentsük a kockázatot. Ennek jegyében a befektetéseink tekintélyes része garanciát tartalmaz attól a pillanattól, hogy Ön tulajdonrészt szerzett. Igyekszünk a befektetések kezelésével is egyszerűbbé tenni ügyfeleink dolgát.
HOSSZÚ TÁVÚ PARTNERSÉG Minden egyes ügyfelünkre hosszú távú partnerként tekintünk, és tartós kapcsolat kiépítésére törekszünk. Újabb és újabb ajánlataink révén ügyfeleink az értékesített befektetésekből származó hasznot további jövedelemtermelő lehetőségekbe fektethetik be.

OLVASSA EL TÖRTÉNETÜNKET

Tudjon meg többet a BRIC Groupról céges brosúránk által.

corporate brochure

A regisztráció során a következő hibákat találtuk

Érvénytelen név

Ország hiányzik

Érvénytelen telefonszám

Nyelv hiányzik

Köszönjük, hogy kapcsolatba lépett velünk.
A brosúra letöltéséhez kattintson ide.

TERMÉKEINK


the coral

ÓCEÁNPARTI ÜDÜLŐHELY BEFEKTETÉS

10% feletti hozamokat termelő ingatlan befektetések egy díjnyertes óceánparti üdülőhelyen, Észak-Kelet Brazíliában.
ISMERJE MEG A BEFEKTETÉST


Florida Turnkey

FLORIDAI KULCSRAKÉSZ INGATLAN

Az ingatlanok, melyek már szerződött bérlővel rendelkeznek, 5-9% közötti éves bérleti díj bevételt termelnek. Legtöbbjükre 2 évig garantált bruttó bérleti díj bevételt biztosítunk.
ISMERJE MEG A BEFEKTETÉST


 florida land

FLORIDAI TELEK

Floridai, tengerpart közeli telkek 26nbsp;500 USD-től elérhetőek, értéknövekedéssel, vagy építés esetén azonnali tőkenövekménnyel, és akár bérleti bevétel elérésére.
ISMERJE MEG A BEFEKTETÉST


houston turnkey

HOUSTONI KULCSRAKÉSZ INGATLAN

Bérbeadásra szánt ingatlanok Houstonban, Texasban. 2 évre garantált bruttó bérleti díj bevétel az első naptól kezdve.
ISMERJE MEG A BEFEKTETÉST