Property Management

TELJES BIZALOM ÉS MAGABIZTOSSÁG

Befektetőinknek csakis olyan lehetőséget kínálunk, melyek esetén teljes mértékben biztosak vagyunk abban, hogy azok hozamot termelnek. Ezt azzal is igazolhatjuk, hogy először magunk fektetünk be a kínált termékekbe és ezáltal csakis a cégünk tulajdonában álló ingatlanokat kínáljuk.
Inspection Visits

PIAC-KÉSZ BEFEKTETÉSEK ÉS KILÉPÉSI STRATÉGIÁK

Megbízható lehetőségeket kínálunk, amelyek tehermentesek, jogtiszták, piac-készek és egyértelmű kilépési stratégiával rendelkeznek. Portfoliónk közé tartoznak a közép- és hosszú távú stratégiai befektetések, amelyek erős növekedési potenciállal és fenntartható hozammal rendelkeznek. Szolgáltatásunk közé tartozik a széleskörű ügynöki hálózatunk, marketing és értékesítési csapataink, amelyek segítséget nyújtanak a vásárlástól kezdve egészen az újraértékesítésig.
Client Care

ESZKÖZALAPÚ BEFEKTETÉSEK

Eszközalapú befektetéseket kínálunk, amelyek rendkívül jövedelmezőek, biztonságosak és fenntartható megtérülést biztosítanak. Befektetéseink között szerepel az ingatlantulajdon-befektetési lehetőségek változatos keveréke a luxus üdülőközpont fejlesztéstől kezdve egészen a tehermentes és kényelmes befektetésekig, melyek bérbeadottak és bérleti díjat termelnek az első naptól kezdve.

Property Management

TELJES TULAJDONJOG

A BRIC Group által kínált ingatlanbefektetések teljes tulajdonjoggal rendelkeznek. A Befektetőknek – termékeink bármelyikét is választva – 100%-os tulajdonjogot garantálunk a befektetésükhöz, melyekről kézhez kapják a szükséges iratokat és a tulajdoni lapot.
Inspection Visits

KÉPESÍTETT PARTNER VÁLLALATOK

BRIC Group minden partnercégét szigorúan ellenőrzi. Rendkívül magas számú visszajáró ügyfélkörrel, és referenciával rendelkezünk. Ezért is fontos Ügyfeleinknek, hogy kizárólag professzionális cégekkel dolgozzunk együtt.
Client Care

MEGFOGHATÓ ÉS ÁTLÁTHATÓ BEFEKTETÉSEK

A BRIC Group-nál támogatjuk az átláthatóságot és a nyitottságot. A Befektetők bármikor megtekinthetik a befektetési helyszínt és az ingatlant, ha úgy kívánják.

OLVASSA EL TÖRTÉNETÜNKET

Tudjon meg többet a BRIC Groupról brosúránk által.

corporate brochure

A regisztráció során a következő hibákat találtuk

Érvénytelen név

Ország hiányzik

Érvénytelen telefonszám

Nyelv hiányzik

Köszönjük, hogy kapcsolatba lépett velünk.
A brosúra letöltéséhez kattintson ide.

TERMÉKEINK


the coral

ÓCEÁNPARTI ÜDÜLŐHELY BEFEKTETÉS

10% feletti hozamokat termelő ingatlan befektetések egy díjnyertes óceánparti üdülőhelyen, Észak-Kelet Brazíliában.
ISMERJE MEG A BEFEKTETÉST


Florida Turnkey

FLORIDAI KULCSRAKÉSZ INGATLAN

Az ingatlanok, melyek már szerződött bérlővel rendelkeznek, 5-9% közötti éves bérleti díj bevételt termelnek. Legtöbbjükre 2 évig garantált bruttó bérleti díj bevételt biztosítunk.
ISMERJE MEG A BEFEKTETÉST


 florida land

FLORIDAI TELEK

Floridai, tengerpart közeli telkek 26 500 USD-től elérhetőek, értéknövekedéssel, vagy építés esetén azonnali tőkenövekménnyel, és akár bérleti bevétel elérésére.
ISMERJE MEG A BEFEKTETÉST


houston turnkey

HOUSTONI KULCSRAKÉSZ INGATLAN

Bérbeadásra szánt ingatlanok Houstonban, Texasban. 2 évre garantált bruttó bérleti díj bevétel az első naptól kezdve.
ISMERJE MEG A BEFEKTETÉST