MIT MONDANAK ÜGYFELEINK? A BRIC Group ügyfeleinek beszámolói

Stuart Titheradge

Már közel egy éve állok kapcsolatban Suzanne-nal a BRIC Investment-től. Suzanne segített olyan akadályok leküzdésében, amelyekkel egy nemzetközi ingatlanbefektető akkor szembesül, amikor külföldi ország (USA) ingatlanába fektet, ahol eltérőek lehetnek a törvények. Suzanne mindig gyorsan válaszolt a leveleimre és nagyon sokat segített a legjobb eredmény elérése érdekében. Köszönöm Suzanne.

Elisa Riet Correa

Suzanne lett a kapcsolattartóm, mint az ingatlanom kezelője, miután egy Floridai házat vásároltam a BRIC Investment-en keresztül. Nagyon elégedett vagyok az általa nyújtott szolgáltatásokkal, hiszen mindig gyorsan válaszolt az összes kérésemre, segített nekem megoldani minden akadályt és eloszlatni a felmerülő kétségeimet.

Federico Diez De Medina

Csupán annyit mondhatok, hogy egy fantasztikus élmény volt Stuart Lownie professzionalitása, tisztelete és a bizalma, amelyet a kiemelkedő szolgáltatásaival nyújtott az első vásárlásom során a BRIC-nél. Ez rendkívüli megbízhatóságot nyújtott a befektetésem irányába. Várom, hogy tovább bővíthessem a portfoliómat a BRIC további termékeivel. Szeretném megemlíteni még, hogy nagy hatással volt rám az az együttműködés, csapatmunka és az átláthatóság, amelyet nem csak Stuart, hanem a velem kapcsolatba lépő csapata által is tapasztaltam. A csapat tagjai: Lara Williams, Suzanne Brennan és Barbara A. Hahl. Mind csodálatos ember! Ez az a cég, beleértve a dolgozóikat is, amelyet és akiket határozottan ajánlanék barátaim és családtagjaim számára is!

Malvin Lawrence

Ezt az ajánlatot a portfolió menedzseremről, Mr. Stuart Lownie-ról írom. Elégedett vagyok a BRIC Group-pal, a termékeivel és a szolgáltatásaival. Brazíliába repültem és sok kutatást folytattam a THE CORAL-ról. Találkoztam a helyszínen a BRIC brazíliai képviselőjével, és látogatásom alatt végig 5 csillagos bánásmódot tapasztaltam, minden kérdésemet megválaszolták és azonnal befektettem egy telekbe. A projekt felülmúlta az elvárásaimat, ezáltal minden barátommal beszéltem a THE CORAL befektetési lehetőségeiről. Annyira lenyűgözött a cég és a befektetései, hogy még a barátaim és a munkatársaim is kiutaztak, és vásároltak telkeket. Az ismerőseim közül már négyen vásároltak telkeket ugyanabban a Quadrá-ban (telek tömb) elhelyezkedő területen, mint én is. Köszönöm ismét Stuart Lownie-nak és a BRIC Group-nak a lehetőséget, segítséget és a professzionalitást az új befektetési portfoliómmal kapcsolatosan.

Jagdeo Nirsook

A BRIC Investment egy olyan cég, mely teljes mértékben professzionális és elkötelezett a páratlan, és minőségi szolgáltatásnyújtás irányában. Örömmel kötök üzletet a BRIC-kel. Megtiszteltetés számomra, hogy elkötelezett partnere lehetek a befektetésüknek, és számítok a további támogatásukra. A BRIC rugalmasan áll az ügyfeleik igényeihez, és ezt nagyon kényelmesnek találom.

Ms Awootar

Több mint egy éve állok üzleti kapcsolatban Grishma-val a BRIC-nél. Őszintén bevallom, hogy nagyon meg vagyok elégedve, hogy Grishma, a nekem legmegfelelőbb befektetési terméket segített kiválasztani, amelyet egy alapos piackutatás előzött meg. A befektetésem óta több mint egy év telt el, és azóta is hatékonyan tájékoztatnak a beszámolókról és a piaci helyzetről.

Annak ellenére hogy ez volt az első befektetésem Latin-Amerikában, erősen hiszek a projektben, a részleteiben, és a megtérülési számokban (ROI stb.)

Köszönöm a kemény munkát, és várom a jövőbeli együttműködést a BRIC-kel.

Edmond Walters

Egy ideje kapcsolatban álltam Stuart-tal akivel átbeszéltünk különféle befektetési ötleteket, majd úgy döntöttem, hogy belevágok és megnézem, hogy mit is tud BRIC nyújtani. Miután megvitattam feleségemmel, úgy döntöttünk, hogy az új építésű kulcsrakész ingatlanbefektetést választjuk Florida nyugati partján, “Englewood” mellett.

A befektetés óta eltelt már 3 hónap, és úgy érzem, hogy nagy hatékonysággal és odafigyeléssel bánnak velem. A projekt teljesmértékben elkezdődött, lépésről-lépésre halad és már kétszer is jártam ott. Eleinte nagyon szkeptikusan álltam hozzá, mivel az egész életem során összegyűjtött megtakarításaim összegét fordítottam befektetésekre. A BRIC-nél pontosan azt teszik, amit mondanak, és pezsdítő egy olyan vállalat részévé válni, amely az ügyfelek igényeinek kielégítésére összpontosít.

Köszönjük ismételten mindazt, amit tettél!

Vishwas Acharya

A fárasztó kutatásnak – egy hozzám illő ingatlanbefektetés vásárlásával kapcsolatosan -, Stuart vetett véget a BRIC Group-tól, amikor megtalálta a stílusomnak, terveimnek, ízlésemnek és az ingatlanbefektetési céljaimnak megfelelőt befektetést. Így kerültem vele üzleti kapcsolatba.

A kezdetektől fogva azt tapasztaltam, hogy ő becsületes, megbízható, alapos munkát és professzionális szolgáltatást nyújt.

Ami a legfontosabb, hogy egy olyan ember, akivel a beszélgetés kellemes hangvételű, és mindenekelőtt tiszteletben tartja az ügyfelek idejét, mialatt soha nem volt tolakodó.

Határozottan ajánlom Stu-t a potenciális ingatlanbefektetőknek, hogy megtapasztalják a befektetési folyamat örömeit, amelyek egyébként általában nehézkesek és fáradságosak lehetnek.

Fahad Abdulhafeez

Összességében szerencsésnek érzem magam, hogy a BRIC szakértelmére és segítségére számíthattam, és hogy minden tökéletesen működött. Ez egy kemény piac, ahol végül sikerült megtalálnom a tökéletes telket, melyet a BRIC ajánlott, és a döntésem meghozatalánál nagyon okos tanácsokkal látott el. Azóta is nagyra becsülöm, hogy mennyire szervezett és professzionális a BRIC irodája, és milyen gyorsan reagál a BRIC csapata a felmerülő kérdésekre. Amikor nem voltam biztos a következő lépésekben, Karolina mindig örömmel segített és bátorított. Nyilvánvalóan jól érti az amerikai piacot, amely tudásból újra és újra sikerült hasznot húznom.

Amikor eljött az ideje, hogy megvásároljam a kiválasztott telket, biztos voltam benne hogy jó üzletet kötök. Valóban így is történt és végül minden jól zárult: szakértelmének köszönhetően a tárgyalásokat követően megvásárolhattam a telket. Nem hiszem, hogy egy másik ingatlanközvetítővel ugyanígy történt ez volna. A teljes vételi folyamatban úgy éreztem, hogy Karolina a legjobbat akarja nekem és a legjobban képviselte az érdekeimet – értelemszerűen bíztam a BRIC-ben mely természetesen kiérdemelt volt.

Nem tudom elégszer hangsúlyozni, hogy a BRIC (és az egész irodája) milyen szakértelemmel, figyelmességgel, lelkesedéssel és professzionalizmussal végzik munkájukat. Hálás vagyok nekik a telkemért, a kedvességért, és a segítségért az “örök” otthonom építése során. Már alig várom, hogy beköltözhessek, és a családommal elkezdhessem az életünk következő fejezetét.

Köszönet mindenért!

Syed Ali

Nagy örömömre szolgált Karolinával együtt dolgozni a BRIC GROUP-tól, ugyanis minden kérdésemre sikerült válaszolnia az ingatlanbefektetéssel kapcsolatosan. Szívesen ajánlom őt és a háttérben dolgozó csapatát, hiszen nekik köszönhető, hogy az ügyletemet olyan egyszerűvé és fájdalommentessé tették. Köszönöm Karolina, BRIC

Kenneth Walton

Lenyűgözött, hogy Stuart és a BRIC Group milyen magatartást tanúsít nap mint nap az üzleti életben. Sok évvel ezelőtt léptem üzleti kapcsolatba Stuarttal, mivel szerettem volna megtudni, hogy milyen lehetőségek állnak a rendelkezésemre a BRIC Group-nál. A befektetési ütem jól működik számomra, és kellően gyors is volt. Köszönöm ismételten Stuart!

Anita Santos

Több mint egy hónapja dolgozom szorosan együtt Stuart-tal, a BRIC Group-tól. Felvilágosított a BRIC-nél elérhető termékekről és a folyamatok lépéseiről. Stuart nagy türelmet tanúsított felém, és elegendő időt adott, hogy mindent megvizsgáljak, amit szerettem volna.

Nagyon boldog vagyok a Tampa Bay-i befektetésemmel. A bizalom nagyon fontos számomra, és miután kellőképpen végig gondoltam, belevágtam a befektetésbe. Éreztem, hogy jó kezekben vagyok, és a BRIC Group is a lehető legjobban végzi munkáját. Köszönöm Stuart!

Mohammed Zain Seidahmed

Ezt a levelet személyes referenciaként írom Mr. Mirza Beslagich-ről. Mirza kiváló befektetési tanácsokat nyújtott nekem egy számomra ismeretlen piacon.

Eleinte nagyon vonakodtam és tétováztam, mivel korábban már voltak rossz tapasztalataim. Elmondtam Mirza-nak aggodalmaimat, aki nemcsak egy jó tanácsadó, hanem egy jó barát is, s aki végig segített az első tengerentúli befektetésemen. Nagyra értékelem következetességét, figyelmét a részleteket illetően, és a rugalmasságát a változásokkal kapcsolatosan.

Nagyra értékelem Mirza és a BRIC csapata által tanúsított professzionalitást és tudást. Mirza tanácsa és útmutatása mindig alapos és következetes. Számíthatok a széleskörű tudására, hogy megtanulhassam bizalommal mind a rövid-, és mind a hosszútávra szóló befektetési terveket.

További megnyugvást kaptam, amikor Naple-be mentem egy orvosi konferenciára és Mirza segítségének köszönhetően egy kedves kollegája, Kevin elvitt egészen Rotonda-ig, ahol megtekinthettem a környéket és a telkemet. “Hiszem ha látom” alapon nagyon lenyűgözött a hely, mely a legszebb és legvonzóbb terület Floridában és Amerikában. Hálámat szeretném kifejezni Kevinnek, a professzionális és kedves ügyfélkezelésért.Még a St. Petersburgh-i strandra is elvitt, hogy jól érezzem magam.

Örömmel nyújtok további tájékoztatást a BRIC Group szolgáltatásai minőségéről és hatékonyságáról, és meg fogom győzni a barátaimat, hogy ne hagyják ki a BRIC-es befektetési lehetőségeket.

Kemmon Guadeloupe

Az ingatlan megszerzése – különösen, egy az ezen a téren tapasztalatlan nemzetközi befektető számára – leküzdhetetlen kockázatokkal és kihívásokkal jár, amely megköveteli az ingatlanpiac mélyreható és alapos ismeretét ahhoz, hogy a befektető tájékozott és kifizetődő döntést tudjon hozni. A BRIC Group-pal való partnerségi tapasztalatom alapján, automatikusan kizárásra kerültek a nagy kockázatot jelentő tényezők, a cég részéről tanúsított szakértelemnek köszönhetően.

A partnerkapcsolatom a BRIC Group-pal lelki megnyugvást adott a befektetéshez, miszerint az összes általuk ajánlott ingatlan a saját tulajdonukban áll, és ők már előzetesen elvégezték a befektetéshez szükséges átvilágításokat és kutatásokat, mivel ők maguk is befektetői ugyanannak az ingatlannak!

Továbbá csodálom a professzionalitásukat, és az ügyfélközpontú megközelítésüket az igényeim kielégítésére. Amikor megismertem a céget a független kutatásaim során és további információért vettem fel velük a kapcsolatot, a kezdeti beszélgetéseink egészen a befektetésig vezettek, mivel valóban a céljaim elérésére összpontosítottak, mint potenciális befektetőnek. A befektetési tanácsadóm képes volt olyan tervet ajánlani, amely lehetővé tette számomra, hogy a legmegfelelőbb döntést hozhassam akár jogi vonatkozásban is, mint például a tulajdonjogok átruházása, és egyéb tulajdonosi dokumentumok pontos kézbesítése.

Jelenleg egy büszke, ingatlantulajdonos vagyok, akinek a BRIC Group a partnere, és várom a jövőbeni befektetési lehetőségeket velük.

Mr. Salim Al Shammary

Nagyszerű emberekkel találkoztam a BRIC Group-nál, amióta csak befektettem egy ingatlanba az Észak-Kelet Brazíliai “Coral Beach”-i csodálatos projektjébe. A csapat őszinte és nagyon együttműködő volt, amikor meghívtak engem és a feleségemet egy találkozóra a dubaji irodájukba. A találkozó felpezsdítő és termékeny volt. Megmutatták nekem az összes befektetési tájékoztatót és tervezetet a THE CORAL projekttel kapcsolatosan. A BRIC Group kijelölt egy portfólió menedzsert, „Karolina”-t nekem, aki kedves és nagyon hatékony volt a kommunikációban, hogy minden lépés könnyű legyen számomra. Továbbá, leszervezték nekem a helyszíni látogatást Brazíliába és küldtek egy meghívólevelet, hogy láthassam a projekt előrehaladtát. Meglepően, amikor új lehetőség mutatkozott, Karolina és Stuart azonnal felhívtak, hogy elmagyarázzák nekem. Tehát én nagyon elégedett vagyok a BRIC-kel történő befektetéssel és hálásan köszönöm az egész csapat munkáját, különösen “Karolina”-ét.

Syed Rafat Ali

A BRIC Group az egyik vezető ingatlan- és befektetési cég a világon, az alkalmazottjainak köszönhetően. Miután az összes érintett alkalmazottal kapcsolatban álltam, különösen Karolina-val, úgy érzem, hogy a BRIC család tagja lettem, nem csak ügyfél. A BRIC Group egy megbízható vállalat, és másoknak is szívesen ajánlom, amennyiben ingatlanba szeretne fektetni, úgy nyugodtan tegye azt a BRIC-kel.

Pradeep Saxena

A BRIC Group-pal való kapcsolatom 2016 januárjában kezdődött, miután számos kutatást végeztem az USA piacáról. A BRIC Group egy egyszerű, ’egyablakos’ ügyintézéssel szolgál a külföldi befektetők számára az amerikai ingatlanokba történő befektetéshez. 2 ingatlanba fektettem náluk, mely csodálatos élmény volt. Minden területet illetően szakszerűen járnak el. Tanácsot adnak azzal kapcsolatban, hogy a befektető a költségvetéséhez igazodva melyik ingatlant vásárolja meg, a vásárlás folyamatával és a tulajdonjog átruházával kapcsolatosan, és végül az ingatlan menedzselését és bérbeadását illetően is. A bérleti díjak időben érkeznek, és az ingatlankezelés nagyon jó kezekben van, tekintve, hogy távol vagyunk az ingatlantól.

P.Gabi

Örülök, hogy a BRIC mellett döntöttem. Tetszik a cég profizmusa, az hogy mindig számíthatok a segítségükre ha a vásárolt ingatlannal, annak ügyinézésével bármilyen kérdésem van. Az elégedett ügyfél fontos számukra, s ezt érzem minden alkalommal, amikor hozzájuk fordulok.

F. Gergely

Kriszta munkáját ezúton is szeretném megköszönni, mindig nagyon készséges, kedves és gyorsan válaszol (akár hétvégén is!) mindenféle kérdésre. Ha 0-10-es skálán kéne lehelyeznem akkor 10.

A BRIC szolgáltatásait is jónak tartom, rugalmas és gördülékeny az ügyintézés csak pozitívumokat említhetek. Hogy ne csak szépet és jót mondjak, így hitelesebb a vélemény talán, az ingatlankezelő céggel kötött szerződést gondolnám újra, mivel azt hiszem hogy az újrakötési díj miatt ez nem szolgálja a tulajdonos érdekeit. Erre talán a BRIC felhívhatná a figyelmét a leendő befektetőknek.

Összeségében köszönöm az együttműködést és örömmel ajánlom a céget minden ismerősőmnek aki hasonló befektetésen gondolkozik.

Stuart és Brenda Smith

Úgy döntöttünk, hogy veszünk egy befektetési ingatlant Floridában és a folyamatot elképesztően egyszerűvé tette a BRIC Group stábja. Ez már a sales csapattal való kapcsolattól jelen volt, még a vásárlás előtt és ugyanez a stílus maradt a teljes vásárlás alatt. Ugyanezt a hozzáértést tapasztaltuk az ingatlankezelő csapattól is, akik elképesztően egyszerűvé tették, hogy külföldön legyen egy ingatlanunk befektetésként.

Margarita Griffin

A BRIC Group-pal való együttműködésem legélvezetesebb része a Suzanne-nel való kommunikáció volt. Türelmes volt, hatékony és alapos minden kérésemmel kapcsolatban, beleértve a kérdéseket, dokumentumok kikérését és a félreértéséek tisztázását is. Suzanne ügyfélkezelése az egyik ok a sok közül, amiért jó befektetésnek tekintem és csak ajánlani tudom a BRIC Group-ot.

Adrian Ruscoe Pond

Szeretném kifejezni hálámat, amiért szakmai segítséget nyújtottak floridai vásárlásomban. A tanácsadó a kezdeti kapcsolattól a vásárlás minden szakaszában segített, egészen a befejezésig és még azon is túl. Soha nem éreztem magam kellemetlenül vagy nyomás alatt, hogy befektessek. A befektetés teljesen a honlapon keresztül folyt. Nemrég értem haza Floridából, ahol megtekinthettem az ingatlant, amit megvettem és már ki is adok és amit a spanyol és floriadi iroda tökéletesen szervezett meg. A megtekintés gond nélkül zajlott és így személyesen láthattam, hogy a BRIC befektetései elsőosztályúak. Pozitív meglepetés volt az is, hogy az ingatlan értéke, amit megvettem 15%-kal nőtt az eltelt 4 hónapban, ami azt eredményezte, hogy most komolyan fontolgatom egy újabb ingatlan vásárlását, amint anyagi helyzetem engedi. Nem könnyűszerrel mondom, hogy több barátomnak is ajánlottam már a BRIC befektetéseit.

Caroline Soto Acebal

Múlt februárban vettem két ingatlant a BRIC Group-on keresztül. A kezdetektől minden munkatársuk nagyon segítőkész és kedves volt, egyszerűvé téve a folyamatot. Amióta megvettem az ingatlanokat, nagyon közeli kapcsolatban voltam Suzanne Brennan-nal, aki óriási segítség és támogatás volt minden lépésben, például a menedzsment elérésében és a bérlők ügyeivel. Mindig a a helyzet ura volt, addig e-mailezett akár több irányba, amíg nem tisztázódott egy helyzet. Azt éreztem, hogy a BRIC az én oldalamon áll és az én érdekeimet nézi. Suzanne kíváló kapcsolattartó volt a BRIC, a menedzsment és közöttem, ami óriási segítség volt. Azt érzem, hogy meghallgatták kérdéseimet, komolyan vették és megválaszolták őket. Olyannak, aki új a tulajdonos-bérlő kapcsolatban, mint én, ez a szakmai segítség nagyon fontos.

Ian Gill

Nagyon boldog voltam a szolgáltatással, amit a BRIC nyújtott, a bemutatkozó hívástól, a vásárlást követő menedzsment segítségéig. Sosem éreztem azt, hogy nyomás alatt tartanának, de tanácsuk mindig segített és logikus volt. Amikor mondták, hogy valami történni fog, vagy valami pénzbe fog kerülni, akkor ez így is történt… Nem voltak kellemetlen meglepetések a folyamatban. Most, hogy az ingatlan már bevételt generál Suzanne (Ingatlan Menedzsment Szolgálat) segít minden utánajárásban és tisztázásban az amerikai cégekkel kapcsolatban. Minden hatékony volt és végig a folyamat részese voltam és tudtam mindenről. Soha sem fektettem be korábban, teljesen kezdő voltam, ezért örömmel töltött el, hogy ennyire nyilvánvalóvá tettek mindent.

Susan Laird

Egy évvel ezelőtt vettem Floridában egy lakást és nagyon aggódtam, hogy ezt az interneten keresztül intézem. De az eredmények azok voltak, amit a BRIC ígért, így vettem még egy ingatlant Floridában. A BRIC Group őszinte, segítőkész volt és mindig barátságos. Suzanne és Lara mindig készen álltak a válasszal és megoldották az adódó kihívásokat.

Samantha Morris

Kíválónak találtam a szolgáltatásukat. Mindig gyorsan válaszolnak a megkereséséekre, mindig segítőkészek. Nem is találhatnék jobb partnert ingatlanom kezelésére.