• TELEKÁRAK CSUPÁN <b>40 500 USD-TÓL</b>” /><span class=TELEKÁRAK CSUPÁN 40 500 USD-TÓLFinanszírozás elérhető
 • ÉVI <b>10-15%-OS</b> ÉRTÉKNÖVEKEDÉS” /><span class=ÉVI 10-15%-OS ÉRTÉKNÖVEKEDÉSBecsült telek-értéknövekmény
 • <b>8-12%-OS</b> AZONNALI ÉRTÉKNÖVEKMÉNY” /><span class=8-12%-OS AZONNALI ÉRTÉKNÖVEKMÉNYÉpítsen villát, mellyel azonnali értéknövekményt érhet el az építés befejeztét követően
 • <b>AKÁR ÉVI 10,02%-OS BÉRLETI DÍJBEVÉTEL</b>” /><span class=AKÁR ÉVI 10,02%-OS BÉRLETI DÍJBEVÉTELAdja bérbe villáját rövidtávú kiadással, hogy maximalizálhassa éves bevételét
corporate brochure

TUDJON MEG TÖBBET ERRŐL A BEFEKTETÉSRŐL

BEFEKTETÉSI ÁTTEKINTŐ

Fektessen egy többszörösen díjnyertes tengerparti üdülőhelybe, a gazdaságilag virágzó Észak-Kelet Brazíliában. Ez a befektetés számos lehetőséget kínál változó belépési lehetőségekkel és befektetési hozamokkal. Az első lépés a telek megvásárlása, amellyel tőkenövekedést érhet el. Ezt követően építhet a telekre egy villát, melynek elkészültével dönthet úgy, hogy a villa eladásából azonnali tőkenyereséget realizál, vagy megtarthatja, hogy ezt követően rövid-távú bérbeadás során további bevételi forrást képezzen Önnek éves szinten a bérleti díjakból.

 • Telekárak mindössze 40 500 USD-tól
 • Telek részletfizetés már 5 000 USD befizetéssel
 • 10-15%-os telek értéknövekmény
 • Villaépítés esetén azonnali tőkenövekmény
 • Keressen 8-12%-ot a felépítést követő azonnali újraértékesítéssel
 • Adja bérbe villáját rövid távú bérbeadással
 • Akár 10,02%-os éves bérleti díjbevétel
 • Mindenre 100%-os tulajdonjog

A THE CORAL egy többszörösen díjnyertes új fejlesztés, amely folyamatosan épül fel Észak-Kelet Brazília egyik legszebb természeti környezetében. A lenyűgöző természetes lagúna és az Atlanti-Óceán melegvizei között elhelyezkedő THE CORAL, luxus üdülőhelyet kínál.

Az üdülőkomplexum a 2014-es évtől kezdve több díjat is nyert az ’Americas Property Awards’-on. Ezek közé tartozik a minden évben elnyert ’Legjobb lakossági fejlesztés Brazíliában’ és a ’Legjobb lakossági fejlesztési Közép-, és Dél-Amerikában’ kategóriákban elnyert díjak. Ezeken kívül a THE CORAL díjakat nyert a villaterveire, a Beach Club-ra és a fejlesztés vegyes felhasználására.

 

brazilAwards

 

Ez az 5*-os fejlesztés egy luxus életszínvonalat kielégítő üdülőhely lesz, amely egy valóságos üdülőparadicsomot nyújt a nyaralók, és a lakók számára egyaránt. Az üdülőhely Praia de Guajiru városában, Ceará államban található. Közel egymillió négyzetméternyi területen, gyönyörű homokdűnékkel, hűvös lagúnákkal, trópusi kókuszültetvényekkel borítva, egy természetes, édesvízű lagúna mellett helyezkedik el, az Atlanti-óceán partján.

Az üdülőhely a közösségi igények figyelembevételével lett kialakítva, fényűző szállásokkal és szolgáltatások széles körével, amely összhangban áll az üdülőkomplexumot körülvevő természetes környezettel. Széles ingatlanválaszték lesz elérhető a magánvilláktól kezdődően a tengerparti apartmanokig, a számos helyszíni szolgáltatások mellett. Az ingatlanok és a szolgáltatások egy olyan idilli oázisban ötvöződnek, amelyek a THE CORAL-t az egyik legexkluzívabb lakó-, és turisztikai üdülőhellyé teszik Észak-Kelet Brazíliában.

A létesítmények és a helyszíni szolgáltatások széles köre, személyreszabottan biztosítják minden ide látogató számára az élményt, és a kikapcsolódást, mindezt a THE CORAL által kínált exkluzív színvonalon. A helyszíni szolgáltatások közé tartozik:

 • Exkluzív tengerparti klub
 • Kite-, és wind surf iskola
 • Wellness központ
 • Környezetbarát butikszálló
 • Fitnesz-komplexum és Spa szolgáltatások
 • Tenisz, kosárlabda, tengerparti strandröplabda
 • Természetes környezet
 • Portaszolgálat
 • Étkezés és konyhaművészet
 • Vásárlási-, és szórakozási lehetőségek

Még inkább megnő a kereslet a THE CORAL ingatlanjaira a brazil jóléti társadalmi réteg erősödéséből fakadóan, akik évről-évre az Észak-Keleti régiót választják üdülésük helyszínéül. Az üdülőhely a magas színvonalú szálláshelyek, és a luxus üdülési élmény iránti megnövekedett keresletet elégíti ki.

Ingatlankínálatunk magába foglalja a privát villákat, és apartmanokat. Villatípusainkból három kollekció áll rendelkezésre: a Brazil, a Rusztikus és a Modern, Összesen 7 különböző méretű és -elrendezésű tervrajzzal rendelkezünk. Minden villa saját egyedi építészeti stílussal rendelkezik, néhány fontosabb jellemzőt illetően azonban megegyeznek: nyitott, tágas terekkel, magas mennyezettel, nagy ablakokkal és több terasszal is rendelkeznek.

A telkek húszas tömbökben, ún. quadrákban találhatóak. Minden egyes ingatlan kellőképpen elkülönített és privát elhelyezkedésű. Az üdülőhely 5 különböző lakónegyedre osztott, melyek mindegyike az egyedi fekvésének és tájegységének köszönhetően más és más adottságokkal rendelkezik.

A THE CORAL, Praia de Guajiru egyik idilli strandokkal teli településén, Trairiben helyezkedik el, Ceará államban, mintegy 90 percre az állam megyeszékhelyétől, Fortalezától. A Fortaleza és Trairi közötti gyorsfolgalmi úthálózat befejeztével, Guajiru egyre inkább felfedezésre kerül a kitűnő nyaralóhelyek tekintetében a belföldi turisták körében éppúgy, mint a nemzetközi látogatók körében. 2015-ben a legkeresettebb Argentin napilap, a La Nación is említést tett a helyszínről, miszerint: “az utolsó nagy titok ezen a harmonikus környéken”, valamint Ceará strandjai első helyezést értek el a Huffington Post “7 utazási célpont, mely beindítja a fantáziáját” című cikkében.

Ceará, Brazília nyolcadik legnépesebb államaként egyike, az ország főbb turisztikai célállomásainak, a körülbelül évi fél millió ide látogató turistával. Ez a szám a 2014-es labdarúgó-világbajnokság óta folyamatosan növekszik, mely rangos esemény helyszínéül Fortaleza városa adott otthont. 2016 második negyedévében továbbá az állam elnyerte a második legnagyobb külföldi beruházás címét Brazíliában, melyet csak Sao Paulo előzött meg.

Az állam további fő gazdasági pillérei: Pecem kikötője, valamint a telekommunikáció- és a mezőgazdaság ágazatai. A szállítmányozás 96%-kal nőtt Pecem kikötőjében a 2016-os év elejétől, annak júniusáig. A kikötő ad otthont a hatalmas Pecem Acélvállalatnak is. Fortaleza vált Latin-Amerika egyik fő telekommunikációs csomópontjává a hét tengeralatti kábel telepítése során. 2016-ban a Cohibra (kókuszdió feldolgozó cég) Trairi közelében hozta létre hatalmas feldolgozó egységét, mintegy 100 millió Reál beruházással, mely fejlesztés 1500 új munkahelyet teremtett.

Az állam további fő gazdasági pillérei: Pecem kikötője, valamint a telekommunikáció- és a mezőgazdaság ágazatai. A szállítmányozás 96%-kal nőtt Pecem kikötőjében a 2016-os év elejétől, annak júniusáig. A kikötő ad otthont a hatalmas Pecem Acélvállalatnak is. Fortaleza vált Latin-Amerika egyik fő telekommunikációs csomópontjává a hét tengeralatti kábel telepítése során. 2016-ban a Cohibra (kókuszdió feldolgozó cég) Trairi közelében hozta létre hatalmas feldolgozó egységét, mintegy 100 millió Reál beruházással, mely fejlesztés 1500 új munkahelyet teremtett.

Kereslet ingatlanok és luxus nyaralók iránt

Észak-Kelet Brazília a belföldi vásárlók megalapozott ingatlanpiaca, mely mára egy növekvő piac a nemzetközi befektetők számára egyaránt. A brazilok az Észak-Keleti régiót választják kedvelt nyaralási úticéljukként, valamint második otthonuk számára az ideális klíma, a megfizethetőség, és az ingatlan befektetési potenciálját figyelembe véve. A magas ingatlankereslet Brazília gazdag középső- és felső osztályainak köszönhető. Egyértelmű jövedelmező lehetőség kínálkozik a lakóingatlanokba és idegenforgalmi üdülőkbe való befektetésre Észak Kelet Brazíliában.

A minőségi szállások és a különleges üdülőhelyek iránt igencsak megnőtt a kereslet Észak-Kelet Brazíliában, mely azon jómódú közép-és felső osztályokba tartozó brazíliai állampolgároknak köszönhető, akik kedvenc nyaralóhelyükön keresik második otthonukat. Ceará államban a kereslet mintegy 400 000 ingatlannal haladja meg a jelenlegi kínálatot. Az 1 millió BRL feletti luxuslakások iránti kereslet 92%-kal emelkedett a 2015. év elejétől, 2015 szeptemberéig.

Országos szinten 2017 februárig a Fortaleza-i ingatlanok voltak az egyik legjobban teljesítők a 7,34%-os növekedéssel a ’Hiperdados’ (piaci adatokra szakosodott cég) szerint. A ’Fipezap Index’ szerint a fortalezai ingatlanárak 2010 márciusától 2017 márciusáig 83,1% -kal emelkedtek.

 

Erős középosztály és a változatos gazdaság

Brazília gazdasága a legnagyobb gazdaság Latin-Amerikában és a Karib-térségben, valamint a kilencedik legnagyobb világviszonylatban. A 2015-ig tartó évtizedben 2,76%-kal bővült átlagosan az ország GDP-je. A gazdaság növekedése az országban közvetlen hatással volt a népességre a 2004 és 2014-es időszakban. 35 millió brazil csatlakozott a középosztályhoz, amely ma több mint a lakosság 50%-át jelenti, összesen 104 milliós lélekszámot számlál.

Brazília gazdasága kifinomult és változatos. Egy teljes mértékben energia önellátó ország, amely hatalmas természeti erőforrásokkal rendelkezik, mint például a gázolaj. 2015-ben, Brazília a 13. legnagyobb olajtermelő ország volt a világon, megelőzve ezzel Norvégiát és Katart.
 

A világ egyik legvonzóbb befektetési célpontja

A közvetlen külföldi befektetések száma 30%-kal nőtt 2016 első negyedévében, összevetve azt az előző év első negyedévével. A brazil részvények megtérülése 39%-kal nőtt amikor is a BOVESPA (Bolsa de Valores de São Paulo (São Paulo Stock Exchange)) volt a legjobban teljesítő váltó a világon. Az utóbbi években számos multinacionális nagyvállalat telepedett le Brazíliában mint például az Oracle, Santander, az Unilever és a Jaguar Land Rover. Ezzel a leginkább költséghatékony módját választották a hatalmas ország fogyasztói piacára való bejutásának.

 

A brazil lakosság egyre többet költ nyaralásra

A jólét ugrásszerűen indult növekedésnek Brazíliában. Az állam által nyújtott támogató programok sok millió embert emeltek ki a szegénységből. A megnövekedett munkahelyek száma és a fizetések emelkedése megalkotta a virágzó középosztályt. A lakosság nagy része számára első alkalommal nyílt lehetőség a nyaralásra – egy 2016. augusztusában történt felmérés alapján, a brazilok közel 75%-a belföldön tervez nyaralni az elkövetkezendő hat hónapban.

A nemzetközi turizmusban is fellendülés volt tapasztalható, különösen a 2014-es labdarúgó világbajnokság és a 2016-os Olimpiai és Paralimpiai játékok megrendezését követően. Közel fél millió külföldi vett részt a Játékokon és 87%-uk számolt be utólag arról, hogy a jövőben újra ellátogatna Brazíliába. A külföldiek vásárló hajlandósága 7%-kal emelkedett 2016 első felében.

ISMERJE MEG FORTALEZA VÁROSÁT

FŐBB GAZDASÁGI MUTATÓK

A BEFEKTETŐI FIGYELEM KÖZÉPPONTJÁBAN: BRAZÍLIA

Kedvenc feltörekvő piac
a Financial Times szerint

GDP NÖVEKEDÉS ÉS ERŐSÖDŐ JÓLÉT

A világ 8. legnagyobb GDP-je
az IMF 2017-es előrejelzése szerint

ERŐS RÉSZVÉNYPIAC

2016-ban több mint 60%-ot nyert
Legjobban teljesítő feltörekvő piac

MAGAS NETTÓ ÉRTÉK

96%-kal magasabb 2005-ről 2015-re
2025-re további 35%-os emelkedés várható

REKORD MÉRTÉKŰ KÜLFÖLDI TURIZMUS

2016-ban rekordszintet mértek a külföldi turizmust illetően 16%-kal magasabb bevételek a belföldi turizmusból származóan

LEGJOBB TURISZTIKAI ÚTICÉL

Fortaleza a 2. legnépszerűbb az Észak-Keleti régióban valamint a 6., országos szinten

BRAZIL INGATLANPIAC

Tőkebefektetéseket illetően a 2. legjobb világszerte a 2017-es ‘Foreign Investors Real Estate’ felmérése alapján

FORTALEZAI INGATLANÁRAK

83,1%-kal magasabb 2010 márciusától 2017 márciusáig FipeZap Index szerint

FORTALEZAI BÉRBEADÁS

A bérleti díjak 6,67%-ot emelkedtek 2016 utolsó negyedévében ezzel a 4. legmagasabb értékek az országban

Befektetési Galéria

BEFEKTETÉSI BROSÚRA

Ha többet szeretne megtudni erről a beruházásról, kérjük töltse ki az űrlapot

coral brochure

A regisztráció során a következő hibákat találtuk

Érvénytelen név

Ország hiányzik

Érvénytelen telefonszám

Nyelv hiányzik

Köszönjük, hogy kapcsolatba lépett velünk.
A brosúra letöltéséhez kattintson ide.