• BEFEKTETÉSEK <b>102 000 USD-TÓL</b>” /><span class=BEFEKTETÉSEK 102 000 USD-TÓLIngatlankínálat Orlando-ban, Tampa-n és Jacksonville-ben
 • AKÁR <b>5-9%-OS ÉVES HOZAM</b>” /><span class=AKÁR 5-9%-OS ÉVES HOZAMBérleti díj hozam lehetőség
 • 2 ÉV BRUTTÓ <b>BÉRLETI DÍJ GARANCIA</b>” /><span class=2 ÉV BRUTTÓ BÉRLETI DÍJ GARANCIAValamint az ingatlankezelői díj átvállalás számos ingatlan esetében
 • <b>SZERZŐDÖTT BÉRLŐK</b>” /><span class=SZERZŐDÖTT BÉRLŐKAz ingatlanok jelenleg is termelik a bérleti díj bevételt
corporate brochure

TUDJON MEG TÖBBET ERRŐL A BEFEKTETÉSRŐL

BEFEKTETÉSI ÁTTEKINTŐ

Kulcsrakész, bérbeadásra kész ingatlanok, melyek a megvásárlás első napjától kezdve bérleti díj bevételt termelnek. A már szerződtetett bérlőkkel és a professzionális ingatlankezelő csapat munkájával – akik gondoskodnak ingatlanjáról, mindeközben az Ön érdekeit figyelem előtt tartva járnak el -, valóban karosszék befektetésről beszélhetünk. Mindezen túlmenően egy kivételes 2 éves bruttó bérleti díj garanciát nyújtunk számos ingatlanunk megvásárlása során.

 • Ingatlanok 102 000 USD-tól
 • Bérleti díj hozamok akár éves 5-9%
 • Bérleti díj garancia számos ingatlanunkra
 • Szerződött bérlők, akik jelenleg is fizetik a bérleti díjat
 • Teljes körű ingatlankezelés
 • A havi ingatlankezelői díj kifizetve két évre
 • 1 év konyhagép garancia
 • 100%-os tulajdonjog

Minden ingatlant a BRIC Group megvásárolt, majd ezt követően teljes körű felújításon estek át, hogy bérbeadásra kész állapotba kerüljenek. A portfoliónkban megtalálhatóak apartmanok, sorházi lakások és családi házak is. Az ingatlanok többsége olyan lakóparki apartmanok, melyek jellemzően helyi szolgáltatásokat kínálnak, valamint létesítményeik használatára való jogosultságot nyújtanak a lakók számára. Ezek a következők:

 • Klub ház
 • Úszómedencék
 • Sport létesítmények
 • Fitnessz központ
 • Játszótér
 • Természetes, zöldövezeti környezet
 • Kijelölt parkolóhelyek
 • Golf létesítmények

Florida a harmadik legnagyobb állam az USA-ban, 20,2 millió fős népességével. Az állam régóta kulcsfontosságú célállomása a befektetők és turisták számára egyaránt. Számos, a ‘Fortune 500-as listán’ jelen lévő cég választja telephelyéül Floridát. A cégek tevékenységüket illetően a különböző iparágakból fordulnak elő, mint például az űrkutatás és a repülés, a kommunikáció, a technológia, a filmipar és a gyógyszeripar.

A világ egyik vezető turista célállomásaként, Florida nyújt otthont a különböző főbb turista látványosságoknak és természetes tájainak, mint a Florida Keys, South Beach, Key West, Walt Disney World, Kennedy Space Centre, Fort Lauderdale Beach, Universal Orlando Resort és az Everglades. Az állam 6 egymást követő évben is rekord értékeket ért el a turizmus területén. A 2015-ös év 106 millió fős látogatottsági rekordjával 8,2%-os növekedést jelentett a 2014-es évhez képest. 2016 ismételten új rekordot ért el 112,8 millió látogatóval, 5,9%-os növekedéssel a megelőző évhez viszonyítva.

ORLANDO

Orlando, Florida középső térségében helyezkedik el, egyike a világ leggyorsabban növekvő városainak, valamint a világviszonylatba tartozó turista célállomásoknak. A legnépszerűbb nyaralócélpontként tartják számon az USA-ban. Orlando általánosan közismert a kiváló szórakoztató parkjairól, mint a Walt Disney World, Universal Studios Orlando, Sea World Orlando és a Legoland Florida.

A látogatók számában 2015-ben rekord szintet ért el, 66 millió fővel, mely 5,42%-kal haladta meg a 2014-es év (a legfrissebb teljes évet alapul vevő számadatok alapján) adatait. Orlando egyike az Amerikai városoknak, mely kiváltképp alkalmas konferenciák, tárgyalások lefolytatására, valamint itt található Amerika egyetemei közül a második legnagyobb (beiratkozási adatok alapján) kampusz is.

Magas a kereslet az olyan típusú ingatlanok iránt, amelyek egy rövid autóútra helyezkednek el Orlando városközpontjától, főbb munkahelyi központoktól, iskoláktól, kórházaktól, kulcsfontosságú turista célpontoktól, valamint a szórakoztató parkoktól. A népszerű területek általában az I-4-es autópálya mentén találhatók, ahonnan a könnyű hozzáférés biztosított a főutakhoz és a tömegközlekedési pontokhoz.

 

TAMPA

Florida nyugati partján fekszik, Tampa Bay a harmadik legnépszerűbb nagyvárosi terület az államban.
Festői tájaival és az egész éven át tartó napsütéses időjárásával Tampa otthonául szolgál a világviszonylatban is elsőrangú tengerparti strandoknak. 2028 kilométer hosszú partszakasszal rendelkezik, ebből 1328 kilométeren strandok találhatóak.

A terület gazdasága az egyik legélénkebb Floridában, és a munkahelyteremtés az egyik legmagasabb mutatókkal rendelkezik az országban. Tampa gazdasága számos iparágon alapul, amely magában foglalja az idegenforgalmat, a mezőgazdaságot, az építőipart, a pénzügyi szektort, az egészségügyet, a technológiát és Port of Tampa-t, a város kikötőjét.

Ugyancsak magas a kereslet a Tampa városától rövid autóútra eső területek iránt, melyek közel fekszenek Tampa lenyűgöző strandjaihoz, kulcsfontosságú foglalkoztatási központokhoz, iskolákhoz és kórházakhoz. Népszerűek továbbá azon körzetek, amelyeknél biztosított a könnyű elérhetőség, ilyenek a főbb útvonalak, az I-4-es és az I-75-ös autópálya mentén fekvő területek.

 

JACKSONVILLE

Jacksonville, Florida legnagyobb városa a populációját és területét is tekintve. 850 000 lakos otthona, az állam észak-keleti részén fekszik a St. Johns River folyó mentén. Ismert a tengerparti strandjairól és vízvonalairól, valamint otthonául szolgál az Egyesült Államok legnagyobb városi parkrendszerének is.

Jacksonville népszerű hely a vállalati bővítéseknek és átköltözéseknek köszönhetően is, továbbá előnyös elhelyezkedése, enyhe éghajlata, megfizethető életszínvonala, magas életminősége és üzletbarát kormányzása miatt.

Magas a kereslet az olyan típusú ingatlanok iránt, amelyek egy rövid autóútra fekszenek a városközponttól, főbb munkahelyi központoktól, iskoláktól, kórházaktól, kulcsfontosságú turista célpontoktól és a tengerparttól. Az I-95 mentén elhelyezkedő helyek könnyű elérést biztosítanak a fontosabb úthálózatokhoz és a tömegközlekedési pontokhoz.

Florida egyike a leggyorsabban növekvő államoknak az USA-ban, 3,2%-os GDP növekedést jegyeztek 2016-ban. A Florida & Metro Forecast előrejelzése szerint 2017-re 3,8%-os, 2018-ban pedig 3,9%-os növekedést várnak.

A Forbes felmérése alapján Florida egyike az 5 legjobb államnak az USA-ban munkahelyteremtés szempontjából. Az USA által előállított új munkahelyek számának Florida jelenleg a 10,6%-át teszi ki, és ami ennél is fontosabb, hogy a magasan képzett, magas fizetésű STEM (Tudomány, Technológia, Mérnöki, Matematika) szektorban tapasztalható.

A tartós gazdasági növekedés az erőteljes munkahelyteremtéssel kapcsolódva soha nem tapasztalt magas ingatlanvásárlási rátához vezetett, mind a vásárlás, mind pedig a bérbeadást illetően. 2016. decemberében 61. alkalommal regisztrálták a floridai ingatlanpiacon az egymást követő hónapokban érezhető áremelkedést. A családi házak árai 12,2% -kal, míg a városi, apartman ingatlanok árai 6,7% -kal nőttek évről-évre.

A GoBankingRates által 2016 szeptemberében végzett felmérés alapján több optimális helyszínt is kijelöltek befektetési célú ingatlanok vásárlására Floridában. E szerint Orlando-t rangsorolták a legjobb helyre az Egyesült Államokon belül. Ez a prémium pozíció a város erőteljes népességnövekedésén és munkahelyteremtésén alapul, amelyehez növekvő ingatlanárak társulnak. Tampa a második legjobb helyre (Orlando-t közvetlenül követve) került, Jacksonville pedig a 13. helyet nyerte el a befektetési ingatlanok vásárlására felsorakoztatott városok listájában.

Florida nagyvárosi területei is előkelő helyezést kaptak a ‘Top Családi Házak Lakáspiaci Jelentésében 2016 őszén’, melyben Tampa és Orlando az első 4 helyezett között szerepel. 2016 végén a Forbes ’Legjobb Városok Ingatlanvásárlásra: Hol fektessünk ingatlanba’ listán Florida 4 metro??? területe szerepel legjobb befektetési lehetőségként a 2017-es évre. Jacksonville és Orlando a második és a harmadik helyet nyerte el. A Forbes előrejelzése szerint 2020-ra a lakásárak növekedése Jacksonville-ben 30%-os, Orlando-ban pedig 28%-os lesz.

FŐBB GAZDASÁGI TÉNYEZŐK

A 3. LEGNAGYOBB ÁLLAM

20,2 milliós lakosságával
megelőzte New Yorkot 2015-ben

NÖVEKVŐ LAKOSSÁG

Hozzávetőlegesen 1000 fő
költözik Floridába naponta

VEZETŐ GAZDASÁGI MUTATÓK

GDP növekedési előrejelzés
3,2%-os 2016-ban 3,8%-as 2017-ben

LÁTVÁNYOS MUNKAHELYTEREMTÉS

1,25 millió új munkahely Floridában
17,1% növekedés 2011 óta

REKORD ÉRTÉKEK A TURIZMUSBAN

112,8 millió látogató 2016-ban
A 6. egymást követő record év

INGATLAN VÁSÁRLÁS SZEMPONTJÁBÓL OPTIMÁLIS VÁROSOK 2017-BEN

4 Floridai nagyvárosi terület a 10-es listán
Jacksonville a 2. / Orlando a 3.

ORLANDO, MINT OPTIMÁLIS BEFEKTETÉSI HELYSZÍN

A legmegfelelőbb hely
Ingatlanbefektetésre az USA-ban

TAMPA A LISTA ÉLÉN

2. helyezett a befektetési
ingatlanok és családi házak listáján

JACKSONVILLE-I LAKÁSÁRAK

30% árnövekedés előrejelzés 2020-ra
A Forbes magazin alapján

Befektetési Galéria

BEFEKTETÉSI BROSÚRA

Ha többet szeretne megtudni erről a beruházásról, kérjük töltse ki az űrlapot

florida turnkey brochure

A regisztráció során a következő hibákat találtuk

Érvénytelen név

Ország hiányzik

Érvénytelen telefonszám

Nyelv hiányzik

Köszönjük, hogy kapcsolatba lépett velünk.
A brosúra letöltéséhez kattintson ide.