• BEFEKTETÉSEK CSAK <b>26 500 USD-TÓL</b>” /><span class=BEFEKTETÉSEK CSAK 26 500 USD-TÓLTelkek elsőangú elhelyezkedéssel a Mexikói-öböl partjához közel
 • RÉSZLETFIZETÉSI LEHETŐSÉG <b>15 500 USD BEFIZETÉSTŐL KEZDŐDŐEN</b>” /><span class=RÉSZLETFIZETÉSI LEHETŐSÉG 15 500 USD BEFIZETÉSTŐL KEZDŐDŐENTovábbi 1000 USD/hó részletfizetések teljesítésével 12 hónapon át
 • <b>AZONNALI ÉRTÉKNÖVEKMÉNY & BÉRLETI DÍJHOZAMOK</b>” /><span class=AZONNALI ÉRTÉKNÖVEKMÉNY & BÉRLETI DÍJHOZAMOKBefektetés maximalizálás családi ház építésével
 • <b>56%-KAL</b> AZ EREDETI ÁRAK ALATT” /><span class=56%-KAL AZ EREDETI ÁRAK ALATTAz eredeti telekárak 60 000 USD és 65 000 USD közé estek
corporate brochure

TUDJON MEG TÖBBET ERRŐL A BEFEKTETÉSRŐL

BEFEKTETÉSI ÁTTEKINTŐ

Elsőrangú, partközeli elhelyezkedéssel bíró telkek Rotonda Lakes-en, Englewood legkeresetebb körzetében.

A korábbi legmagasabb árakhoz képest jelentős árkülönbséggel elérhetőek telkeink. Minden telek tulajdonlappal rendelkezik, valamint neves ‘Tulajdonjog Átírásáért Felelős Cégek’ végzik azok átírását. Különböző mérettel és elhelyezkedéssel, valamint tengerszint feletti fekvéssel rendelkeznek telkeink. A közművek telekhatárig elvezetésre kerültek, mint a villany, a víz és a csatorna.

Maximalizálhatja befektetését családi ház építésével (tekintse meg OFF-PLAN anyagunkat) azonnali tőkenövekmény és bérleti díj bevétel elérése érdekében.

 • Telekárak már 26 500 USD-tól
 • Részletfizetési lehetőség 15 500 USD befizetésével
 • Akár 56%-kal kedvezőbb árak az eredeti árakhoz képest
 • Akár 9,98%-os azonnali tőkenövekmény építkezés esetén
 • 100%-os tulajdonjog
 • Telek méretek: 702 és 1617 nm közöttiek
 • Akár évi 9,30%-os bérleti díj hozamok bérbeadás esetén
 • Magas a kereslet a lakóingatlanok iránt

A befektetés maximalizálása érdekében 3 hálószobás családi ház építését ajánljuk telkeinkre, mellyel azonnali tőkenövekményre és bérleti díjból származó jövedelemre tehet szert.

A BRIC Group összeállított egy mindent magában foglaló befektetési csomagot, mely lehetővé teszi az Ön számára egy családi ház felépítését 25 hét alatt. Ez a csomag tartalmazza az összes szükséges engedélyt, a tereprendezési-, valamint az építési költségeket.

Kétfajta családi háztípusból választhat, mindkettő tartalmaz három hálószobát, kettő fürdőszobát és egy dupla garázst. A három-hálós ingatlanok árai éves szinten 17,5%-kal, a bérleti mutatók pedig 16,8%-kal emelkedtek 2016 decemberéhez képest.

Englewood egy gyönyörű tengerparti város, amely a Mexikói-öbölben található, közel 15 ezer lakossal (2010-es népszámlálásI adatok alapján), amely gyors tempóban növekszik. Az évi 25 °C-os átlaghőmérséklet és a lenyűgöző tengerparti panorámák révén ez a terület már évek óta több ezer turistát vonz. A térség által biztosított számos munkalehetőség miatt első számú célpontnak számít az idetelepülők körében.

A terület Sarasota- és Charlotte megye határán helyezkedik el, utóbbi 352 kilométernyi csodálatos tengerparttal büszkélkedhet, valamint mindössze 21 kilométernyire fekszik az Öböl-partjaitól. A legközelebbi nemzetközi repülőtér a Sarasota International Airport. A területen több, mint 600 technológiai cég található, továbbá a hatalmas egészségügyi ágazat otthonául is szolgál. Népszerűségét is hozzávéve, a területen az egyik legalacsonyabb az előforduló bűncselekmények száma Floridában.

A befektetés kifejezetten az ingatlanpiacon tapasztalható alulkínálat kielégítésére jött létre, mely Englewood területét jellemzi.

A területen jelentős ingatlanhiány tapasztalható. A növekvő népesség által a terület vonzóvá válik az új lakosok számára. A kettős vonzerő egyike a magas számú munkalehetőség, másik tényezője pedig a nyugdíjas réteg körében való népszerűsége. Mind Charlotte megye, mind pedig Sarasota megye lakosságának számát is növekedés jellemezte; 2010 és 2015 között, népességük 8,2% és 6,9% -kal nőtt. A foglalkoztatási lehetőségeket illetően, Sarasota nyerte el az első helyezést a ‘WalletHub – Sikeres munkavállalás Floridában’ listáján, melyen továbbá Tampa a 6.,

Englewood kiváló szolgáltatásokat kínál kisvárosi környezetben, mely népszerűvé teszi az áttelepülő családok és a ‘snowbird’-ök, vagyis azon lakosok számára, akik az Egyesült Államok- és Kanada hidegebb északi államaiból érkeznek ide a téli időszakot átvészelni. Ez a két tényező nyomást gyakorol mind a viszonteladási, mind a bérleti piacra, amely továbbá generálja a lakásárak emelkedését.

2016 decemberéig 17,5%-kal emelkedtek az englewoodi három hálószobás ingatlanok árai. A bérleti díjak hasonló mértékben, 16,8%-kal emelkedtek.

Az ingatlankészlet továbbra is alacsony szinten áll, valamint magas az igény új építmények iránt a területet illetően. Ezt a magas keresletet a nyugdíjas réteg, valamint az erőteljes munkahelyteremtés generálja. 2016 harmadik negyedévében az RCLCO által közétett legfrissebb ‘Újépítésű családi házak piaci áttekintése’ közlemény szerint Dél-Nyugat Florida az új lakások piacának legjobbját élte meg új lakások tekintetében 2007 óta. A harmadik negyedévben az új családi házak értékesítése 30 százalékkal emelkedett, miközben az előző évhez mérten az értékesítés 52 százalékkal emelkedett.

A ‘Homes Solutions’ harmadik negyedéves jelentése alapján a régió lakosságának növekedésével kapcsolatos kutatásai arra mutat rá, hogy Észak-Nyugat Floridában évente közel 13 900 új lakásra lesz szükség, lakosainak kiszolgálása érdekében, valamint 2017-ben a családi házak uralják majd a piacot.

FŐBB GAZDASÁGI MUTATÓK

A 3. LEGNAGYOBB ÁLLAM

20,2 millió fő lakosságával
New York lakosságát 2015-ben meghaladta

NÖVEKVŐ NÉPESSÉG

Hozzávetőlegesen 1000 fő
érkezik Floridába minden egyes nap

VEZETŐ GAZDASÁG

A Nyugati-félteke egyik
vezető gazdasági régiója

TENGERPARTI ELHELYEZKEDÉS

Englewood Tampa Bay-ben,
Florida öbölpartján fekszik

TAMPA BAY

A leggyorsabban növekvő
munkahelyek száma Floridában.

SARASOTA ÁLLÁSOK

Legjobb munkavállalásra alkalmas hely Floridában 2016-ban

ÁTTELEPÜLŐ CSALÁDOK

Növelik a magas keresletet a
bérbeadásra vásárolt ingatlanokra

17,5%-KAL MAGASABB ÁRAK

2016 decemberében az azt megelőző évhez képest a
3 hálószobás ingatlanokra Englewood-ban

16,8%-KAL MAGASABB BÉRLETI DÍJ

2016 decemberében az azt megelőző évhez képest a
3 hálószobás ingatlanokra Englewood-ban

Befektetési Galéria

BEFEKTETÉSI BROSÚRA

Ha többet szeretne megtudni erről a beruházásról, kérjük töltse ki az űrlapot

florida land brochure

A regisztráció során a következő hibákat találtuk

Érvénytelen név

Ország hiányzik

Érvénytelen telefonszám

Nyelv hiányzik

Köszönjük, hogy kapcsolatba lépett velünk.
A brosúra letöltéséhez kattintson ide.