• BEFEKTETÉSEK MÁR <b>169 500 USD-TÓL</b>” /><span class=BEFEKTETÉSEK MÁR 169 500 USD-TÓLFelújított, kulcsrakész ingatlanok
 • <b>GARANTÁLT BEVÉTEL</b> KÉT ÉVEN ÁT” /><span class=GARANTÁLT BEVÉTEL KÉT ÉVEN ÁTAkár 8,97%-os éves hozam
 • <b>INGATLANKEZELŐI DÍJ & INGATLANADÓ FIZETVE</b>” /><span class=INGATLANKEZELŐI DÍJ & INGATLANADÓ FIZETVE2 évre
 • <b>TULAJDONJOG</b>” /><span class=TULAJDONJOG100%-os tulajdonjogú ingatlanok
corporate brochure

TUDJON MEG TÖBBET ERRŐL A BEFEKTETÉSRŐL

BEFEKTETÉSI ÁTTEKINTŐ

Felújított, kulcsrakész ingatlanok jövedelmet termelnek Önnek az első naptól kezdve.

Az első 24 hónapra garantált bérleti díjbevételt biztosítunk minden befektetési ingatlanra, mely időszakra a bérleti díjak mindenképpen kifizetésre kerülnek a befektető részére, függetlenül attól, hogy bérlővel rendelkezett az adott ingatlan, vagy sem.

Ezt meghaladóan az ingatlanadó cégünk által két évre kifizetésre kerül. Ez az összeg évente átlagosan 2000 USD felett mozog, az adott ingatlan függvényében. Továbbá az ingatlankezelő cégnek fizetendő díj is egyenlítésre kerül az első két évre vonatkozólag.

 • Ingatlanárak 169 500 USD-tól
 • Garantált bérleti díj bevétel 2 évre
 • Akár 8,97%-os éves bérleti díjhozamok
 • Teljes körű ingatlankezelés
 • Az ingatlanadó 2 évre fizetetve
 • Ingatlankezelői díj 2 évre fizetetve
 • Felújított, bérbeadásra kész ingatlanok
 • 100%-os tulajdonjog

100%-os tulajdonjogú houstoni ingatlan portfóliónk családi-, és sorház jellegű házakból áll. Ezek különböző méretben, és elhelyezkedéssel állnak rendelkezésre. Az otthonok gépészetileg felszerelt konyhával rendelkeznek, melyekben hűtőszekrény, sütő és mosogatógép is található. Minden ingatlan bérbeadásra előkészített, ezáltal kiváló állapotú. Amely ingatlannál szükséges volt, ott teljeskörű felújítást is végeztek az adott ingatlanon. Előminősített bérlővel már jelenleg is rendelkezik az ingatlan, vagy az ingatlankezelő cég szolgáltat bérlőket a közeljövőben.

Minden houstoni kulcsrakész ingatlan lakóövezetben, autópályák közelében található, mellyel biztosított a munkahelyi lehetőségek könnyű elérése Houston belvárosába és a George Bush Nemzetközi repülőtérre. A Mexikói-öböl lenyűgöző strandjai mindössze egy órányi autóútra fekszenek.

Az ingatlanok parkokkal ellátott zöldövezetben helyezkednek el. A környéket az átlagosnál alacsonyabb bűnözési mutatók, és nyugalom jellemzik, mely által maximálisan ideális környezetet biztosít családok számára. Az alapvető létesítmények és szolgáltatások, mint például az iskolák, bevásárlóközpontok, éttermek és szabadidős létesítmények, a közelben mind megtalálhatóak.

Houston az Egyesült Államok második-, Texas állam legnagyobb városa. Az agglomerációval együtt a lakossága közel 5,9 millió fő, valamint az egyik leggyorsabban növekvő város az országban. A város, etnikai és faji vonatkozásban mérve az Egyesült Államok legváltozatosabb városa; 2000 és 2010 között 400 000 fő külföldi születésű lakos letelepedését regisztrálták.

Houston a “2016-os Equity Index” listáján a 7. helyen szerepel ahol az úticélok helyszínét, rendeltetésük szempontjából vizsgálták. Houston egy kozmopolita város, amely számos kulináris élményt kínál; A New York Times is “az egyik legizgalmasabb kulinarisztikai hely”-ként számolt be róla. Otthona a második “New York-i Színház Negyed”-nek, valamint több mint 500 kulturális, vizuális és előadóművészeti szervezettel rendelkezik. Múzeum-negyedében összesen 19 múzeum található 1,5 mérföldes körzetben; valamint a város több parkkal rendelkezik, mint bármely más 10 nagyvárosi terület az Egyesült Államokban.

A ‘Fortune 500’-as listáról 24 vállalat választotta a várost székhelyéül, és sokan a világ energia-központjaként tekintenek rá; Houstonban több mint 5000 energetikai vállalat található. Houston büszkélkedhet a világ tizedik legnagyobb kikötőjével, mely az Egyesült Államok első számú kikötője a nemzetközi szintű vízi kereskedelem mennyiségét illetően. A Lyndon B. Johnson Űrközpont szintén Houstonban található.

A ‘Forbes’ az Egyesült Államok következő nagy globális városaként említi Houston-t, népességének-, és gazdasági növekedésének köszönhetően, amely elsősorban az energiaszektoron és a gyorsan növekvő nemzetközi kereskedelemen alapul. Az utóbbi években Houston diverzifikálta gazdaságát, amely nagyban hozzájárult a jelenlegi gazdasági teljesítményéhez.

A kulcsfontosságú növekedési tényezők közé tartozik a szolgáltatási szektor, az egészségügy ágazata, valamint a Latin-Amerikával folytatott növekvő kereskedelem. Ez utóbbit a viszonylag alacsony költségtényezők és a kedvező üzlet-barát összetevők kombinációja eredményezi. Houstonban található a világ legnagyobb orvosi központja is, a ‘Texas Medical Center’, valamint itt találhatóak legnagyobb számban a világ legelismertebb professzorai és egészségügyi szakemberei is. A Texas-i Egészségügyi Központ a legnagyobb munkaadója Houston városának.

A houstoni ingatlanpiac az utóbbi években rekordszámokat ért el, különösen a családi házak piacán, amely előreláthatólag továbbra is tapasztalható lesz. A családi házak átlagára 4,3% -kal emelkedett, ugyanezen időszakban az értékesítés 5,3% -kal nőtt 2016 decemberéig. Az értékesítési volumenben a legerősebb növekedés a 150 000 USD és 250 000 USD közötti árkategóriában mutatkozott. A folyamatosan növekvő kereslet, valamint a piacra kerülő új ingatlanok alacsony száma szinten tartja a rendelkezésre álló ingatlan készletet, amely 2016 évvégére 3,3 hónapig kitartó kínálatot eredményezett. Ez jelentősen alulmarad a 6 hónapon belüli készlet kiegyenlítéshez szükséges kínálattól.

Houston fenntartja a bérleti díjak egyre növekvő piacát. 2006 és 2014 között az agglomerációban 37% -kal nőtt a bérlemények száma, mely a második legmagasabb érték az Egyesült Államokban. A háztartások mintegy egyharmada családi házat bérel, mely mutató a harmadik legnagyobb országos szinten. A családi házak iránti kereslet 5,7% -kal nőtt 2017 januárjáig, a városi házaké / társasházaké pedig 6% -kal emelkedett.

A ‘Houston Realtors Szövetségének’ 2016. decemberi sajtóközleménye szerint a houstoni ingatlanpiac erőteljes teljesítménye “Egy valóban diverzifikált houstoni gazdaságot tükröz, amely továbbra is előnyös a más iparágakb történő alkalmazásból valamint a fogyasztók egyenletes beáramlását az ország különböző államaiból, és a világ minden tájáról. “

FŐBB GAZDASÁGI MUTATÓK

A MÁSODIK LEGNAGYOBB VÁROS

Az Egyesült Államok második,
Texas legnagyobb városa

ENERGIA KÖZPONT

5000 energetikai vállalat
24 vállalat a Fortune 500-as listából

MAGAS ÁTLAGFIZETÉSEK

Az átlagfizetés mértéke Houstonban
a 8. legmagasabb szintű az USA-ban

MAGAS FOGLALKOZTATOTTSÁG

Előrebecslések szerint 1,54 millió
munkahely létesül 2040-ig

NEMZETKÖZI LÁTOGATÓK

7,6%-kal növekedett a látogatók száma
a Houstoni Nemzetközi Repülőtéren

REKORD ALACSONY INGATLANKÍNÁLAT

A kínált ingatlanok 3,3 hónap alatt keltek el 2016 decemberében,
mely időintervallum rekord mértékben alacsony szintű

LEGJOBB CSALÁDI HÁZAK PIACA

Houston egyike a legjobb
családi házak piacának az USA-ban

REKORD ÉRTÉKŰ CSALÁDI HÁZ ÉRTÉKESÍTÉSEK

Rekord számú családi ház értékesítések 2016-ban
Az átlagárak 4,3%-kal emelkedtek

HÁZAK BÉRLETI DÍJEMELKEDÉSE

A családi házak bérleti díjai
5,7%-kal emelkedtek 2016-ban

Befektetési Galéria

BEFEKTETÉSI BROSÚRA

Ha többet szeretne megtudni erről a beruházásról, kérjük töltse ki az űrlapot

houston brochure

A regisztráció során a következő hibákat találtuk

Érvénytelen név

Ország hiányzik

Érvénytelen telefonszám

Nyelv hiányzik

Köszönjük, hogy kapcsolatba lépett velünk.
A brosúra letöltéséhez kattintson ide.