A BRIC alapelve, hogy a legegyszerűbb és legkényelmesebb befektetéseket nyújtsa, melyek a leginkább problémamentesen tudnak működni. Ennek érdekében szolgáltatások széles körét biztosítja, melyekkel a befektetés működését teszi gördülékennyé.

privát portfólió tanácsadó

PRIVÁT PORTFÓLIÓ TANÁCSADÓ

Személyes portfólió tanácsadói szolgáltatást kínálunk Önnek, aki tanácsokkal és útmutatással segíti Önt a befektetés minden szakaszában. Az első beszélgetéstől kezdve – amikor Ön és tanácsadója átbeszélik, hogy mely befektetések felelhetnek meg az Ön igényeinek -, egészen addig, amíg az ingatlan tulajdonjogát megkapja. A vásárlást követően segíthetik a jövőbeli viszonteladásban valamint a hozam realizálásában. Portfolió tanácsadója bármikor, készséggel áll rendelkezésére.

folyamatos kapcsolattartás és tájékoztatás

FOLYAMATOS KAPCSOLATTARTÁS ÉS TÁJÉKOZTATÁS

Bármelyik befektetési lehetőségről is legyen szó, a BRIC Group folyamatos kapcsolattartási lehetőséget nyújt befektetőinek. Ennek során személyre szabott kimutatások készülhetnek, például a floridai bérbeadott ingatlanok esetében akár éves pénzügyi beszámoló készítése. Az Észak-Kelet Brazíliában elhelyezkedő THE CORAL fejlesztésünkkel kapcsolatban negyedéves fejlesztési tájékoztatót küldünk, valamint tájékoztatást nyújtunk az aktuális piaci helyzetről. Célunk, hogy Befektetőinket folyamatosan naprakészen tartsuk mind a befektetésével, mind pedig a piaci helyzettel kapcsolatosan.

adminisztrációs segitségnyújtás

ADMINISZTRÁCIÓS SEGITSÉGNYÚJTÁS

Az ingatlanbefektetés során kisebb-nagyobb mértékben felmerülnek elengedhetetlenül szükséges adminisztratív tevékenységek. Ide tartozik például a nem állandó lakosok számára kijelölt adóazonosító jel (ITIN) megigénylése, vagy akár az amerikai bankszámla megnyitásának segítése. Helyi csapatunk teljes körű segítséget nyújt a fenti ügyek intézésével kapcsolatban is.

házon belüli támogatás

HÁZON BELÜLI TÁMOGATÁS

A vásárlási folyamat során saját, házon belüli segítséget és iránymutatást biztosítunk. Segítve ezzel a befektetőket a vásárlás minden szakaszában, különösen a papírmunka helyes kitöltésében. Házon belüli szolgáltatásunk mindig elérhető az Ön számára.

ingatlankezelés

INGATLANKEZELÉS

A BRIC Groupnál tisztában vagyunk azzal, hogy csak akkor lehet teljes mértékben nyugodt a Befektető, ha megbizonyosodik arról, hogy az ingatlan kezeléséről megfelelő módon gondoskodva van.
Olyan partnercéggel állunk kapcsolatban, akik magas szakértelemmel rendelkeznek a helyi bérbeadási piacon, továbbá rendkívül tapasztaltak az ingatlant-, és a bérbeadási ügyeket érintő feladatokban. Személyre szabott szolgáltatást, valamint közvetlen kommunikációt nyújtanak a befektető számára.

látogató körút

LÁTOGATÓ KÖRÚT

Nyitott és átlátható üzleti modellünk révén lehetőséget nyújtunk a Befektetőink számára, hogy megtekinthessék az ingatlanokat és találkozhassanak a helyszínen dolgozó csapatunkkal, még mielőtt a befektetési döntésüket meghoznák. A látogató körút lehetővé teszi, hogy első kézből láthassák az ingatlanokat, a helyszíneket és a fejlesztési területeket, továbbá találkozhassanak azon helyi partnercégeinkkel, amelyek biztosítják befektetése sikerét. A BRIC Group helyi képviselője készséggel elkíséri Önt az utazása során, valamint válaszol minden felmerülő kérdésére.

megbízható partnerek

MEGBÍZHATÓ PARTNEREK

A BRIC Group minden egyes befektetésében olyan bevált partnerekkel dolgozik együtt, akik professzionális szaktudással rendelkeznek a saját szakágazatukban. Ez biztosítja a magas minőségi előírásaink elérését és fenntartását.

valuta partnerek

VALUTA PARTNEREK

Annak érdekében, hogy a befektetők a legjobb áron válthassanak valutát, a BRIC Group két vezető valutaváltó és pénzszolgáltatást nyújtó céggel áll partneri kapcsolatban: a GCEN és a Currency Direct-tel. Mindkettő cég a pénznemek széles választékát kínálja kedvezményes áron, így fizethet a kiválasztott pénznemben és mérsékelheti a devizakockázatot amennyire csak lehetséges, valamint ezáltal megkapja a piacon elérhető legjobb árat.